Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....
RSS

Recente posts

Wanneer is huidverzorging puur natuurlijk?
Bedankt voor uw vertrouwen!
Nieuw bij Magna Mater
( Seizoens) Massage speciaal voor vrouwen
Puur ontspannen

Categorie├źn

Allerlei
Huidverzorging
Moederdagidee!
NIEUW
Pinnen
Puur ontspannen
Seizoensaanbieding
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Phytobiodermie en de lente


Heb je zin om kasten op te ruimen en nu al in de tuin te gaan werken? Dat hoort bij het echte lentegevoel: bewegen, opruimen, aanpakken. De schouders eronder. Element HOUT staat voor actie!

In de lente kan bewust gekozen worden voor voeding dat een positieve werking heeft op de lever. Over het algemeen zijn de volgende voedingsmiddelen goed voor de lever:

Selderij, champignons, radijs, olijven, erwten, peultjes, paardenbloemwortel, boerenkool en broccoli. Voeding met een ontgiftende werking voor de lever zijn radijs, rammenas, rabarberwortel, pruimen, gierst, tofoe, waterkers, komkommer, sla, zeewier, selderij, mungbonen en rozenbottelthee.

Na de winterperiode kan de huid bleek en vlekkerig zijn. Tijdens de voorjaarsgezichtsbehandeling is er extra aandacht voor de bijpassende reflexzones van de spijsvertering en in het bijzonder de lever en de galblaas.  zij helpen het lichaam om afvalstoffen (o.a. vetten) af te breken.

De emotie van het HOUT-element is onrust e/o frustratie en vooral van dat wat je nog niet hebt geuit. Dit is dus dé tijd om je uit te spreken! Dat klaart de lucht.0 Reacties op Phytobiodermie en de lente:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment