Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....
 
 


 

Ontdek je natuurlijke schoonheid

Wanneer je natuurlijke schoonheid wilt ontdekken, kun je kijken naar de harmonie tussen mens en natuur: kennis die Weleda al jaren gebruikt voor de ontwikkeling van haar natuurlijke producten.
Weleda producten ondersteunen je natuurlijke schoonheid en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je huid in elke levensfase.
 
Weleda gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten voor haar producten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch- dynamische kwaliteit. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij.
 
Weleda wil de bewuste consument hoogwaardige, natuurzuivere en krachtig werkende producten bieden. Uitgangspunt vormt daarbij de antroposofische geneeskunde, die er vooral op gericht is het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam aan te spreken.
 
Bij de weldadige Weleda behandelingen gaat het om ontspannen en verwennen. Even tot rust komen met de ervaring van 100% natuurlijke producten. Een oase voor de zintuigen. Harmonie voor lichaam en geest.
 
Exclusief voor Partner schoonheidsspecialisten heeft Weleda hun filosofie vertaald in een ontspannende en verkwikkende gezichtsbehandeling. Afhankelijk van het huidtype zal gekozen worden voor de passende verzorgingslijn.