Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....
 

 
 

Ondersteun je natuurlijke schoonheid


Geen mens is (gelukkig) hetzelfde en dat geldt ook voor onze huid.
Zoveel mensen, zoveel verschillende huidstructuren. In de praktijk van Magna Mater wordt daarom per persoon bekeken, wat de huid op dát moment nodig heeft aan voedingsstoffen.

Wanneer de circulatie van energie uit balans is, kunnen er esthetische problemen ontstaan.
We richten ons daarom niet alleen op zichtbare huidproblemen, zoals bijvoorbeeld  acne, droge of vette huid, maar ook op de reflexzones, meridianen, acupunctuurpunten en energiestromen.

Daarnaast wordt er bijvoorbeeld gekeken naar je leeftijd en het huidige seizoen bijvoorbeeld. Het doel is de mens in zijn geheel te zien.

De Phyto5 behandelingen zijn een weldaad voor je gezicht en je lichaam. Met gebruik van zee-algen, mineralen, uitgebalanceerde concentraties van etherische oliën, acupressuur, kleimaskers, energetische voetbaden zul je absoluut resultaat zien (en voelen).

Ouder worden willen we allemaal, maar dan natuurlijk wel met een mooie en gezonde huid. Per slot van rekening is onze huid het 'grootste' uitwendige gevoelsorgaan en daar willen we natuurlijk optimaal van genieten!
Aromalogica 


Het toepassen van essentiële oliën, aromatische stoffen uit planten en bomen voor gezondheid en welzijn wordt aromatherapie genoemd maar de term aromalogica past beter. Naast het therapeutisch inzetten van essentiële oliën zijn er namelijk nog talloze andere, ‘logische’ manieren om ze te gebruiken. Niet alleen via warmte komen deze 100% natuurlijke geuren vrij in de ruimte. Ook oefenen ze hun werking uit via inhalatie en massages, baden, shampoos, kompressen en specifieke huid- en lichaamsverzorging. 

In de geneeskunde worden essentiële oliën gebruikt om hun ontsmettende, genezende en evenwicht brengende eigenschappen. Verder worden essentiële oliën natuurlijk als geurmiddel gebruikt om hun specifieke geur (in parfum en cosmetica) en in cosmetische producten voor hun huidverzorgende eigenschappen. Ontsmettende zalven worden vaak verrijkt met tijm, teatree, eucalyptus en/of den en hoestdrankjes met tijm. 

Het spreekt vanzelf dat slechts 100% zuivere, verse, niet versneden of aangelengde essentiële oliën in aanmerking komen voor deze toepassingen.

Weleda producten ondersteunen je natuurlijke schoonheid en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je huid in elke levensfase.
 
Weleda gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten voor haar producten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch- dynamische kwaliteit. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij.
 
Weleda wil de bewuste consument hoogwaardige, natuurzuivere en krachtig werkende producten bieden. Uitgangspunt vormt daarbij de antroposofische geneeskunde, die er vooral op gericht is het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam aan te spreken.
 
Bij de weldadige Weleda behandelingen gaat het om ontspannen en verwennen. Even tot rust komen met de ervaring van 100% natuurlijke producten. Een oase voor de zintuigen. Harmonie voor lichaam en geest.
 
Exclusief voor schoonheidsspecialisten heeft Weleda hun filosofie vertaald in een verzorgende, ontspannende en verkwikkende gezichtsbehandeling. Afhankelijk van het huidtype zal gekozen worden voor de passende verzorgingslijn.