Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....HNS & G Relax  (Guasha Gezichtsmassage met Jadesteen)
 
Het hoofd is erg belangrijk voor de doorstroming van energie naar de rest van het lichaam. Alleen het gezicht heeft al meer dan dertig acupunctuurpunten.
 
Veel meridianen beginnen of eindigen op het hoofd (en voet). Daarnaast zijn er reflexzones van organen in het gezicht, net als deze zijn te vinden op de voeten, handen en oren.
 
Het hoofd is zeer gevoelig voor stress wat zich kan uiten in bijvoorbeeld hoofdpijn, maag- en darmklachten, vermoeidheid en concentratieproblemen.

Bij de behandeling wordt een speciale guasha kruidenolie gebruikt. Deze olie bestaat uit verschillende plantaardige Chinese kruiden die o.a. de afvalstoffen stimuleren, ontgiften, verwarmen, stagnatie tegengaan en de bloedcirculatie stimuleren.


Een guasha gezichtsbehandeling wordt in China ingezet als anti-aging. Door zacht met de steen over het gezicht te ‘schrapen’ worden blokkades opgeheven. Wallen en fijne lijntjes worden gemasseerd en afvalstoffen worden afgevoerd.
Na deze massage voel je jezelf weer soepel, ontspannen, je gezicht voelt opgefrist en je hoofd is leeg. Een mooie combinatie voor wie houdt van zowel massage als gezichtsverzorging.
 

Duur massage ± 55 min.BIJZONDERHEDEN

Een hemdje is bij deze massage praktisch. In principe hoeft alleen een nek en schouders vrijgemaakt te worden. Ook de hoofdhuid wordt gemasseerd. Het is handig als je haar lekker los is en geen make-up draagt.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met:
  • open wonden,
  • acne en eczeem,
  • kanker,
  • injectables, zoals botox